Adhara® 2015. Tots els drets reservats. Disseny i programació Shht!Estudi

VOLUNTARIAT

1 de juny de 2017

Pfvc3

L’Escola Adhara està reconeguda dins el Pla de Formació del Voluntariat i l’Associacionisme de Catalunya.  Anualment oferim les següents formacions, reconegudes amb un certificat de la Generalitat.

 

 

Iniciació al VoluntariatCURS D’INICIACIÓ AL LLEURE 

És un curs introductori al món del voluntariat des de les diverses dimensions i àmbits. Des d’Adhara l’hem adaptat, elaborant uns materials perquè a través de la reflexió personal, el treball en grup i les dinàmiques s’extreguin els continguts més teòrics.

S’ofereix a les escoles que volen formar als joves majors de 16 anys amb interès en conèixer i endinsar-se en el món del voluntariat.

 

 

 

foto

INICIACIÓ AL VOLUNTARIAT I AL LLEURE EDUCATIU

És una formació orientada a joves majors de 16 anys que volen iniciar-se com a voluntaris en centres d’educació en el lleure.

Durant el curs s’introdueix què és l’educació en el lleure, s’aprofundeix en la seva tasca transformadora de la societat, es refelxiona sobre el perfil i rol del monitor/a durant el procés educatiu, es reflexiona sobre el voluntariat,…

 

 

 

 

Banner fotoVOLUNTARIAT INTERNACIONAL I LLEURE EDUCATIU

És un curs de cap de setmana, en format residencial, destinat a joves que volen anar a fer un voluntariat internacional durant els mesos d’estiu.

Els continguts del curs es centren en aprofundir sobre què és el voluntariat internacional i reflexionar sobre què implica anar a fer de monitor/a a un context diferent.

 

 

 

Els comentaris son tancats.